Hofmag


Hofmag - kort forklaret


Hofmag går ind på celleniveau og stimulerer cellerne så de regenerer og oplades på ny ved hjælp af korte, intensive pulserende magnetiske bølger (PEMF - Pulsed Electromagnetic Field Therapy). Derved øges ilt niveauet til musklerne, blodgennemstrømningen genoprettes, og hestens generelle udholdenhed og ydeevne optimeres. 


Det er velkendt, at PEMF kan stimulere cellemembraner og dermed stimulere deres naturlige selvhelbredende mekanismer. Cellemembranerne strækker sig og slapper af med hver puls, hvilket resulterer i acceleret heling, som en statisk magnet ikke kunne give. 


Det pulserende felt trænger ind i betændt væv, muskler og led, og påvirker cellernes elektromagnetiske ladning. Resultatet er en komplet, accelereret terapeutisk helingsproces!

Det gode ved den her terapiform er, at hesten ikke kræver mange hviledage. Det vil sige, at den er optimal både lige inden stævne eller til flerdagsstævner. HOFMAG’en hjælper med restitutionen, hvilket gør hesten hurtigere klar til den næste opgave.

Kontakt mig


Har du spørgsmål eller anden henvendelse, er du velkommen til at kontakte mig