Om mig

Tatjana Knaak Lassen

TKL Horse balance hesteterapeut hesteterapi
Hesteterapi tkl horse balance

En kort fortælling om mig:


Mit navn er Tatjana Knaak Lassen, jeg er 30 år gammel, er gift med min fantastiske mand Mark, som jeg har stiftet familie med. Vi har to drenge, Mads på 5 år og Emil på 3 år.  Derudover har vi en golden retriever "Marley", som elsker at være med i stalden, og en Holstener "Hagaskätts Juvel".  Vi bor i hus i en lille by ved navn "Kværs" her i det sønderjyske.


Jeg er opvokset i en lille by (Bylderup Bov) her i det sønderjyske, hvor det at have hest var det vi brugte tiden på. Efter skole hoppede jeg i mit ridetøj og cyklede hen til rideskolen, og tilbragte her hver eftermiddag/aften. Min mor skulle næsten tvinge mig hjem til aftensmad, fordi det at "sysle" i stalden var det jeg elskede. Jeg fik altid de ponyer som ingen andre kunne ride, jeg kløede på indtil de var søde nok til at andre børn kunne takle dem. Jeg elskede at løbe ud på marken med min bedste veninde, hoppe op på ponyerne og galopperede afsted uden alt det ekstra udstyr som findes i dag. Dengang var jeg ikke bange for noget, og hvis man faldt af, ja så hoppede man bare op igen.


Jeg har sidenhen holdt ved min interesse i heste, og er nu en seriøs dressurrytter. Jeg bruger naturen som et af mine redskaber til at smidiggøre og styrke hesten. I Maj 2017 var jeg desværre nødt til at aflive min konkurrence hest, som jeg red M niveau på.

Jeg har nu fået en ny hest som jeg træner lige så stille op, så jeg snart kan ses på stævnepladserne igen.   


Jeg har altid haft et brændende ønske om, at leve af at arbejde med heste, men i hvilken retning det skulle blive var jeg i tvivl om. Heldigvis fandt jeg den her fantastiske uddannelse som fysiurgisk hesteterapeut. Uddannelsen er en blanding af mange forskellige terapeuter på en gang. Så jeg begav mig ud i eventyret, og gik i gang med at køre til Hirtshals en gang i måneden i knap 2 år.


I Januar 2018 blev jeg så certificeret Fysiurgisk Hesteterapeut, ved "Center for Dyrterapi" i Hirtshals. Her har jeg lært teorien og teknikkerne til afbalancering af hesten.

Uddannelsen er internationalt godkendt af IICT og IEBWA.


Jeg behersker de blideste tekniker, som ikke kan skade raske heste, dvs. Massage, Kranio Sakral Terapi (KST) og Ledmobilisering


Derudover har jeg gennemført kurser i Sadler, Hov og Ernæring, hvor jeg ydermere har et godt kendskab til disse vigtige elementer som påvirker hesten.


Jeg ved hvor vigtigt det er at få gennemset hesten og få løsgjort spændinger eller led. Selvom det måske ikke mærkes tydeligt, så kan der sidde noget i smug, som kan medføre fejlbelastning/aflastnings skader.


Mit arbejde med hesten forbygger skader og slidtage, og sørger for at hesten er i balance.


Husk altid "hesten er ikke dum for at være dum" der ligger som regel altid noget bag ved, og det vil jeg meget gerne hjælpe med at finde frem til.


Certifikationer

iebwa

TKL Horse Balance

Professionel afbalancering

af hesten


Jeg arbejder med de blideste teknikker, som ikke kan skade raske heste, dvs. massage, KST & ledmobilisering

Copyright @ All Rights Reserved