Hvad gør Hofmag?

Hvad gør Hofmag?

OPTIMERER CELLERNE

Kroppens organer består af væv, som igen består af celler. Cellerne er derfor byggestenene i organer og væv, herunder muskler, led og knogler. For at sikre organers og vævs sundhed giver det mening at gå dybt ned på celleniveau og optimere sundheden for byggestenene – cellerne.


Når den elektromagnetiske ladning af celler i et væv falder, forringes cellemembranens funktion. Cellemembranen fungerer som en gatekeeper: den slipper ilt og næringsstoffer ind og toksiner og affaldsstoffer ud. Forringede cellemembraner resulterer i syge celler, væv og organer og forårsager derved sygdom og dårlig ydeevne.


PEMF hjælper med at stimulere cellemembraner til at åbne de rigtige kanaler. Dette tillader essentielle næringsstoffer at komme ind i cellen og affaldsmaterialer for nemt at forlade cellen, hvilket genopretter optimal cellefunktion, selvreparerende mekanismer og overordnet ydeevne.


ØGER BLODCIRKULATION OG ILSTFORSYNING

Et sundt kredsløb betyder, at alle dele af kroppen modtager en sund mængde ilt- og næringsrigt blod. Skader på dette system resulterer i muskelsmerter og -kramper, følelsesløshed i lemmer og led og i sidste ende tab af ydeevne. En træg cirkulation er forårsaget af et fald i den elektromagnetiske ladning af røde blodlegemer, hvilket får dem til at klumpe sammen og bremse.


PEMF er kendt for at forbedre cirkulationen ved at udvide de små arterier og kapillærer, der forsyner muskler og led, hvilket giver mulighed for bedre cirkulation. Denne udvidende effekt hjælper også med at reducere hævelse og ødem. Desuden øges den elektromagnetiske ladning af røde blodlegemer, så de kan bevæge sig frit uden at klæbe sammen, hvorved iltoptagelsen i vævene øges.

Ud over bedre blodgennemstrømning kan hæmoglobin transportere mere ilt til vævene, hvilket resulterer i bedre modstandsdygtighed over for præstationshæmmende infektioner og sygdomme.


PEMF forbedrer iltoverførslen fra lungerne til blodet. Dette giver mulighed for bedre iltudveksling fra blodet ind i cellerne, hvor det er nødvendigt for optimal ydeevne. Øget ilttilførsel hjælper også med at fjerne mælkesyre fra muskler, øge energi og humør og reducere stress. Alt dette bidrager til bedre ydeevne.

MUSKELFIBRE

ATP er energivalutaen for alle levende celler. Jo mere ATP en celle har til rådighed, jo bedre kan den fungere. Desværre opbruges ATP i aktive muskelceller hurtigere, end det kan regenereres, hvilket resulterer i træthed. PEMF er kendt for at øge ATP-produktionen i muskelceller og derved øge muskelstyrken, forbedre muskelfiberens elasticitet og reducere risikoen for stivhed og skader. Det forkorter også den tid, der er nødvendig for at komme sig til niveauer før træning og reducerer risikoen for forsinket muskelømhed, hvilket resulterer i mindre fri. På grund af denne stigning i ATP-produktionen kan musklerne arbejde hårdere og længere med mindre risiko for muskelkramper og kortere restitutionstid.

Kontakt mig


Har du spørgsmål eller anden henvendelse, er du velkommen til at kontakte mig