Hvornår bruges Hofmag?

Hvornår bruges Hofmag?

ENERGITERAPI

Øg energien efter en skade og frem restitution fra langvarig energimangel for at forbedre ydeevnen, når det betyder mest.


 • Revitalisering, når der mangler energi
 • Eliminering af træg blodcirkulation
 • Stimulerer naturlig heling
 • Mangel på energi på grund af anstrengelse, skade eller sygdom fører til frustrerende dårlig præstation.
 • Øg muskelproduktiviteten og effektiviteten med PEMF-teknologi.


PEMF sender et pulserende elektromagnetisk felt dybt ind i vævet og trænger ind på celleniveau. Dette oplader cellerne og fremmer normal elektrokemisk udveksling mellem de enkelte celler. Denne smertefri stimulering hjælper med at give kroppen energi og stimulere naturlige helbredende mekanismer.


Brug PEMF til at fremme restitution fra kortvarige energiunderskud, såsom efter muskelspændinger, eller brug det til sygdomme, der fører til langvarig træghed og mangel på energi.

SMERTETERAPI

Behandl ikke kun symptomerne, men årsagerne til smerte ved at stimulere iltning og reparation af de beskadigede celler og væv, der resulterer i smerte og nedsat ydeevne.


 • Dybt gennemtrængende smertebehandling
 • Stimulering af naturlige reparationsmekanismer
 • Forbedret iltning af celler til smertebehandling


Skader forårsager smerter på grund af celleskade i vævet og kan føre til hævelse, dårlig iltning og blodgennemstrømning, muskelskader og lav energi. Iltmangel er også forbundet med smerte – celler i et miljø med lavt iltindhold er sårbare over for infektion med mikroorganismer, hvilket kan føre til sygdom og betændelse.


I celler er organeller kaldet mitokondrier ansvarlige for at omdanne ilt og andre næringsstoffer til ATP, cellernes energivaluta.

PEMF sender pulserende magnetiske bølger dybt ind i cellen for at stimulere mitokondrier og forbedre ilttilførsel og naturlige reparationsmekanismer, der giver smertebehandling. Men det er ikke alt: regenereringen af ​​celler understøttes, og kroppen stimuleres til at reparere sig selv og eliminere de underliggende årsager til smerte.

REGERATIV TERAPI

Skader og sygdomme udløser den naturlige inflammatoriske reaktion, der hjælper væv med at vende tilbage til sundhed. PEMF fremskynder denne proces, hvilket resulterer i hurtigere regenerering af celler og væv.


 • Behandle kroniske smerter
 • Regenerering af nerveceller
 • Forebyggelse af præstationsbegrænsende kronisk inflammation


Regelmæssig, kontinuerlig brug af PEMF-teknologi er kendt fra over 2.000 understøttende undersøgelser for at understøtte behandlingen af ​​kroniske smertetilstande ved at fremme nervecelle-regenerering og derved give langsigtet smertelindring.


Hurtig bedring fra præstationsbegrænsende kroniske smerter og skader kan betyde forskellen mellem at konkurrere og ikke at konkurrere, mellem at vinde og tabe. Der er ingen kendte bivirkninger, varmepåføringer eller sårinfektionsrisici fra Hofmag-apparatet, så det fungerer som en virkelig forbedring for både dig og din hest.


Det er også effektivt mod inflammation, den naturlige proces, der hjælper kroppen med at håndtere celleskader. Kronisk betændelse kan dog føre til hævelse, ubehag og mangel på energi. PEMF øger blodgennemstrømningen til beskadigede eller syge områder og hjælper med at fremskynde den inflammatoriske reaktion og forhindre den i at blive kronisk. PEMF fremmer hurtigere heling og reducerer samtidig antallet af inflammatoriske markører i blodet, hvilket resulterer i en hurtigere, sundere restitution med varige effekter.

MUSKEL STIMULATION

Hjælp med at forhindre spændinger, muskelømhed og muskelkramper med pulserende elektromagnetiske bølger. Let anvendelig selv på de mest vanskeligt tilgængelige steder, hvor massage ikke er mulig.


 • Behandling af muskelskader før og efter træning
 • Reducerer risikoen for muskelrivninger og andre skader
 • Behandling af beskadigede ledbånd, sener, led og knogler


Uden stærke, kraftfulde muskler ville heste ikke kunne udføre deres opgaver optimalt. Træning skaber de stærke, kraftfulde muskler, men den anstrengende indsats, der kræves af heste, fører også til muskeltræthed, stivhed, smerte og endda mulige skader.


Jo mere strakt og smidig musklerne er, jo lavere er risikoen for skader, og jo hurtigere vil de sandsynligvis komme sig efter træning. PEMF er kendt for at hjælpe med at øge iltniveauet og dermed den energi, der er tilgængelig for muskelceller, og derved øge styrken og reducere sandsynligheden for stivhed og skader efter træning. Restitutionen er også hurtigere, så tiden ude er kortere.


PEMF trænger dybt ind og fremskynder helingen af ​​skader på muskler samt ledbånd, sener, led og knogler ved at regenerere beskadiget eller sygt væv.

IKKE-HELBREDENDE SÅR

Sår er almindelige, men hvis de ikke heler hurtigt, kan der opstå infektioner, energien opbruges, og ydeevnen hæmmes.


 • Forbedring af cirkulation og blodcirkulation
 • Stimulering af naturlige helingsprocesser
 • Fremme hurtigere restitution


Sår kan være almindelige hos aktive heste, og det er i din egen og din hests interesse, at disse sår heler så hurtigt som muligt. Genstridige sår, der nægter at hele, kan skyldes nedsat cirkulation og blodgennemstrømning, hvilket forårsager iltmangel til de beskadigede celler og væv.


PEMF er kendt for at stimulere blodgennemstrømningen og forbedre cirkulationen ved at stimulere træge, sammenklumpede røde blodlegemer, der forhindrer optimal tilførsel af ilt og næringsstoffer. Som et resultat understøtter det de naturlige helingsprocesser, hvilket fører til hurtigere genopretning fra ikke-helende sår.

Ganganalyse Hesteterapeut Palpation

Kontakt mig


Har du spørgsmål eller anden henvendelse, er du velkommen til at kontakte mig